Jeg er utdannet psykoterapeut innen rettingen psykosyntese, ved Norsk Institutt for Psykosyntese (NIP). Dette er en fireårig utdannelse i eksistensiell og transpersonlig psykologi. Jeg er medlem av Norsk forbund for psykosynteseterapeuter (NFPT), og derigjennom er jeg også tilsluttet både Norsk Forbund for Psykoterapi (NFP) og European Association for Psychotherapy (EAP).

Jeg er også utdannet NLP Coach ved NLP-huset i Oslo (2006). I tillegg har jeg utdannelse og erfaring med Mindfulness, Buddhistisk meditasjon, Tai Chi og Qi Gong. Jeg har også jobbet som treningsveilder på et SATS treningssenter og har opparbeidet meg en stor kunnskap om trening og kosthold. Jeg er en aktiv ultraløper, og jeg er spesielt fasinert  av menneskets evne til å forflytte seg til fots over lange avstander med minimalt med mat og søvn.

Fra tidligere har jeg 10 års erfaring som soldat og offiser i Forsvaret, med tjeneste fra Forsvarets spesialkommando og Etterretningstjenesten, i inn- og utland (Libanon, Bosnia, Kosovo og Afghanistan). Jeg er også utdannet Statsviter (Master) fra Universitet i Oslo og King’s College i London. I tillegg har jeg en tilleggsutdannelse i Midtøstenkunnskap fra Det amerikanske universitet i Kairo (AUC).

Ved siden av min privatpraksis som terapeut arbeider jeg som Rådgiver ved Institutt for Militærpsykiatri og stressmestring (IMPS) i Forsvarets sanitet.

Jeg er født i 1971 i Telemark, men har bodd i Oslo i 25 år. Jeg er samboer, og er far til to gutter på 8 og 6 år.